zondag 25 november 2012

Theo 30...

Vandaag en gisteren hebben we het druk gehad met Theo's verjaardag, dus in dit bericht geen kaart, maar een taart. Theo is woensdag 30 geworden en vandaag hebben we veel visite ontvangen en zijn onze ouders nog gebleven om gezellig te komen eten. Vandaag was het dus druk met de visite en gisteren met alle voorbereidingen.
Ook de kinderen zijn van de week actief geweest voor papa en hebben een schilderij geverft. Was leuk om die twee fanatiek te zien verven. Hier het resultaat:
Om Theo te plagen heb ik twee verjaardagstaarten gevierd. Hihi, hij zal weten dat hij nu ook een 30-er is. Helaas heb ik de foto vanochtend genomen en de taarten gisteravond versiert. Het fondant was echter al niet heel mooi meer, maar goed het smaakte er niet minder om. Thijn heeft goed geholpen met de raarten versieren, vandaar dat sommige figuurtjes op een vreemde plaats zitten, zoals de leeuw en panda op de onderste foto heel dicht bij elkaar, maar ach. Hij was heel trots, dus mama ook.

Bedankt weer en tot blogs

6 opmerkingen:

Lenie zei

Nog van harte gefeliciteerd met je man en de taarten zien er heerlijk uit.
Het schilderij is prachtig.
groeten Lenie

Cards and Arts by Jol zei

van harte gefeliciteerd met je man.
Thijn en Anouk wat hebben jullie een mooi schilderij voor papa gemaakt zeg, super super super mooi.
heerlijk toch zo samen met Thijn taarten bakken.

groetjes jolande

Patricia zei

Wat een PRACHTIG schilderij zeg, heel mooi gemaakt.
En natuurlijk nog gefeliciteerd!
Gr Patricia

corryskaart zei

Van harte met je man en je taarten zien er heerlijk uit echt om te smullen! En dat schilderij van jullie kanjers ziet er super vrolijk en kleurrijk uit
Groetjes van corry

Babette zei

Nog van harte gefeliciteerd.
Prachtig schilderij en mooie taarten.
Groetjes Babette

Anoniem zei

Was erg gezellig en de taart was ook heel erg lekker Saskia.Ook Thijn en Anoek hebben een kunstwerk gemaakt,ziet er erg mooi uit.Groetjes Joke