woensdag 21 november 2012

Fotoruimte overschreden en nu????

Ik wilde weer wat foto's uploaden, maar ik krijg een melding dat mijn opslagruimte is overschreden, dus nu zou ik er voor moeten gaan betalen. Dit wil ik echter liever niet. Hebben jullie tips hoe ik het anders kan doen. Was al bezig met mijnalbum.nl, maar vind dit nog al omslachtig. Tja, wat nu, zal eens gaan googelen, maar tips zijn van harte welkom.

7 opmerkingen:

Sieta zei

Hoi Saskia,
Balen hé dat je de max. hebt bereikt.
Maar ik snap het niet waarom je jou ftfo's niet gewoon op je computer opslaat.
Niks te maken dan met een max. wat je kunt plaatsen.
Ik had begin deze week ook al iemand die mij vroeg waarom er wat afbeeldingen van haar blog verdwenen waren.
Na wat heen en weer gemail viel het kwartje, ook zei had de max. bereikt en toen wat bestanden verwijderd.
Ik gebruik geen externe opslag voor mijn foto's op mijn blog, ik up load ze gewoon van mijn computer.
Alleen mijn gemaakte layout's heb ik uitstaan bij Photo Bucket en daarvoor moet ik ook betalen, anders kan ik haast niets opslaan.
Ik hoop dat je het kunt oplossen, succes ermee .

Liefs, Sieta

Marian zei

Geen idee dat is wel balen Hoop dat het vlug opgelost is
Groetjes

Gea zei

Ik ook dus heb van middag een hele boel foto's er uit gehaald . kan er nu weer een poos je tegen. wel op letten ik mijn plaatje van dce boven kant per ongeluk ver wijderd .
gr Gea B

Anita Meijer zei

Oeps wist niet eens dat dat kon, ik doe net zoals Sieta de foto's oploaden vanuit mijn computer, maar denk dat jij dat ook doet toch, ik zou niet weten hoe ik het anders moet doen. Wel balen dat je nu foto's moet weghalen. Ik kan je helaas geen antwoord geven Saskia. Hoop dat je het juiste antwoord hier gaat vinden.
Liefs van Anita

Saskia zei

Hoi,
Ga het morgen eens verder uitproberen, bedankt voor de tip Sieta.
Groetjes Saskia

Marianne zei

Ik dacht dat Blogger je foto's altijd in Picasa zet als je ze oplaadt vanuit je computer en als je grote bestanden gebruikt, dan is het eerder vol. Laatst las ik hierover iets op Peetjes freubelblog.... heb niet direkt het blogadres bij de hand, maar als ik me niet vergis kreeg zij de tip om te upgraden naar Google+ en dan is het probleem verholpen. Mocht iemand hier ook iets meer over weten en of dat zomaar kan, dan hou ik me ook aanbevolen, want na een jaartje bloggen zal het bij mij ook wel niet lang meer duren, voordat ik die boodschap krijg.
Hoop dat je hier iets mee kunt.
Succes,
Groetjes,
Marianne

Lia zei

Geen idee hoe dit werkt, ik plaats er maar 2 of 3 per week, geen tig per dag, want ja dan zit je gauw aan een max, ik zou via google eens verder zoeken, of een mailtje naar de heldesk van blogger,
succes, groetjes Lia