zaterdag 2 februari 2013

Bedankt voor alle kaartjes

Ik heb gisteren met veel plezier alle ontvangen kaartjes open gemaakt. Wat een feestje was dat. Allemaal heel erg bedankt. Ik zal het later met foto's laten zien.
Ik heb gisteren een leuke dag gehad. Had kaartjes gewonnen voor de kreabeurs in Gorinchem dus heb heerlijk gewinkeld samen met Joke, mijn tante (ja Ans Joke van krejojo.blogspot.com is mijn tante)en er een nieuwe verslaving bij...
Over een klein uurtje zal de visite wel komen, dus ga zo de laatste voorbereidingen doen.
Tot snel

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Saskia,was gisteren een hele fijne dag en wat een mooie spulletjes hebben we gekocht.Tot vanavond en nogmaals bedankt dat ik mee mog. Groetjes Joke

Babette zei

Wat leuk dat je zoveel kaartjes hebt mogen ontvangen.
Nog van harte gefeliciteerd.
Groetjes Babette

Anita Meijer zei

Wat leuk, wist niet dat Joke jouw tante is, gezellig dat jullie gisteren op je verjaardag samen naar de beurs zijn geweest Saskia. Ben benieuwd wat voor leuks jullie allemaal hebben gekocht. Een hele fijne verjaardag vandaag, want zo te lezen vier je het vandaag.
Liefs van Anita

Ans Gilbert zei

Hoi Saskia,
Gefeliciteerd met je verjaardag..en ja, daar was ik inmiddels achter dat het je tante Joke was en..je nichtje Ellen, heb ik inmiddels ook ontdekt..hihi..

Liefs van Ans

Rosina zei

Wat leuk dat je op je verjaardag naar de beurs geweest bent Saskia...en de kaartjes zien we nog wel een keertje.
Ik wens je nog een heerlijke gezellige avond.....
liefs Rosina

Angelique zei

Wat leuk dat ze allemaal hebt bewaard en ik 1 keer hebt opengemaakt. Ik ben ook op de beurs geweest, maar dan vandaag! Ook leuke dingen gekocht, het was wel rustig vond ik.
Liefs Angelique

corryskaart zei

Hoi Saskia
Wat leuk om al die mooie dingen te kunnen bekijken,zou zo zeggen en nu er lekker van genieten
Groetjes van corry