maandag 14 maart 2011

Mijn eerste kaartje ingekleurd met distress

Van het weekend eindelijk tijd gehad om te gaan oefenen met mijn nieuwe distressinkt. De start zaterdag ging niet al te best, de zwarte inkt die ik altijd gebruik bleek niet watervast en het kwastje wat ik nog had vanuit een ver verleden voldeed ook niet meer, dus maar eerst naar de twee hobbywinkels in Ridderkerk samen met Ingrid en Thijn (wat een straf, haha).
Zaterdagavond afdrukjes gestempeld op aquarelpapier en gisteren 4 afdrukjes gekleurd en de basis voor mijn kaarten opgezet. Net heb ik de laatste hand aan de kaarten gelegd en ik vind het 4 mooie kaarten geworden. De komende dagen zal ik er iedere keer een plaatsen ga alvast de berichtjes voorbereiden.

Hier mijn eerste distresskaartje met een afdrukje van Magnolia, papier van Maja design (echt geweldig) en verder bloementjesband die ik op de markt in Zutphen van het najaar heb gekocht. Ben benieuwd wat jullie er van vinden, tips en tops zijn van harte welkom en lees ik graag.

6 opmerkingen:

Marianne zei

Ik vind het prachtig gedaan! Wat een mooie pastelkleuren en een geweldig kaartje! Groetjes,
Marianne

SandraW zei

Mooie kaart, zeg! Goed gedaan met de distressinkt! Doe het je niet na! ;-)
Mooie kleurencombi ook.

groetjes, San

hildedewilde zei

prachtig gedaan hoor zo voor de eerste keer!
gr, hilde

Inky's Creaties zei

Ik vind hem heel erg leuk geworden.
Was inderdaad echt een straf om naar 2 hobbywinkels te gaan.

Groetjes Inky

Marjolein..... zei

Wat prachtig mooi!!! Groetjes marjolein

Http://marjoleincreatief.blogspot.com

Sonja zei

Mooi ingekleurd voor je eerste keer en de kaart is eenvoudig opgebouwd, maar had ik ook gedaan om het prachtige papier tot zijn recht te laten komen.

groetjes,
Sonja
http://scrapadoe.blogspot.com