vrijdag 12 juli 2013

Nog twee kaartjes voor de ouders en opa en oma van Abby

Ik vond het zelf heel moeilijk om na de geboorte van onze Jasmijn die levenloos ter wereld kwam de kaartjes met oprechte deelneming en sterkte te ontvangen. Het mooiste vond ik zelf eenvoudige kaarten met bloemen of zelfgemaakte kaarten.
Na het pimpen van de hartendoos besloot ik voor mijn oom en tante en voor mijn nichtje en haar vriend een eenvoudig kaartje in een hartvorm te maken met de naam van ons kleine nichtje en de geboortedatum. Hoe moeilijk deze tijd ook is, het is ook bijzonder en ik vind het belangrijk de naam van ons kleine nichtje te noemen ook al zullen we haar nooit leren kennen. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om deze kaartjes te maken. 

7 opmerkingen:

Antoinette Voorn zei

Ohhh wat een mooie harten en die bloemen zijn gaaf hoor!

Gr Antoinette

GerJanne zei

Hoi Saskia,
dat bedoelde ik gisteren, jij kunt je zo goed verplaatsen. Daarin kun je een boel betekenen je veel voor de familie, hoop ik.
Ik vind de harten heel mooi. EN je hebt helemaal gelijk: de naam moet genoemd blijven. Net als jullie Jasmijn.
Liefs,
GerJanne

Anoniem zei

Hele mooie harten heb je gemaakt voor de familie en ook Abby hoort erbij in de familie.Groetjes Joke

janieworkum zei

Wat een beeldschone harten, super
groetjes Janie

Corrie zei

Bah wat een nare tijd voor jullie allemaal, ook ik heb dat in het donkerbruine verleden meegemaakt, geloof me je vergeet het nooit, ik wens jullie allemaal sterkte voor de komende tijd, dat je dan nog twee prachtige hart kaarten hebt gemaakt, super van je Saskia, meis hou je goed.
Lieve groetjes,corrie

Marian zei

Oeps dat is moeilijk.
Maar ik vind het heel stijlvol omdat zo mooi te maken in een hartvorm. Zal zeker op prijs gesteld worden.
Groetjes

Angelique zei

Dat heb je prachtig gedaan Saskia, echt heel mooi. Natuurlijk moet haar naam erop staan. Dat is juist een hele mooie herinnering. Veel sterkte.
Liefs Angelique