maandag 15 juli 2013

Edwin op het strand

Ik ben nog steeds geen goede blogger. Alles heeft een behoorlijke impact gehad. Verder heb ik het ontzettend druk met alles afronden op school. We hebben gisteren ook Anouk haar verjaardag gevierd, omdat vrijdag hier de vakantie begint en veel familieleden op vakantie gaan. Helaas is Anouk gisteren ziek geworden, toen de laatste visite de deur uit was stortte ze helemaal in had ze 39,9 graden koorts en was het een zielig hoopje. Vandaag dus rustig aan gedaan. Toen ze vanmiddag sliep had ik even zin om een kaartje te maken. Dit idee zat al lang in mijn hoofd om mee te doen aan de challenge van Krea Teja, maar het kwam er steeds niet van. Nu moest het echt gebeuren want vandaag is de laatste dag om mee te doen. Ik zou het weer heel fijn vinden als jullie willen stemmen. Ik heb al 2 keer een mooie cadeaubon gewonnen. Als het goed is zijn er nu 3 Bestiesstempels onderweg van de laatste bon. Het was lang geduld hebben, maar ik ben benieuwd.

Nu nog even over mijn kaartje.
Edwin is naar het strand gegaan. Een heel bijzonder strand met heel veel Frantage. Wat een leuk spul is het toch. Ik heb het naar hartelust gebruikt en vind het een mooi strandeffect geven.
Edwin en de dolfijn zijn gekleurd met Distressinkt en Twinkling H2O. Verder verschillende stansjes van Joy, Marianne Design en Memorybox gebruikt. De basis van de kaart is met een Go Kreatemal gemaakt.
 De schelpen komen van het strand. Achter Edwin zit nog een loonzakje met een label.
Bedankt voor jullie bezoekje. Ik hoop dat jullie morgen of overmorgen even voor me willen stemmen.
Bedankt weer voor jullie bezoekje en geniet lekker van het mooie weer.
PS:kijk nu voor de link, in het bericht staat dat je mee kunt doen tot 16 juli, maar het stemmen is al begonnen. Vreemd. Nou ja in ieder geval weer een mooi kaartje gemaakt.

8 opmerkingen:

jolanda zei

wow wat heb je dit mooi gedaan

Antoinette Voorn zei

Heel gaaf kaartje en mooi opgebouwd joh! Ik heb gelezen dat het DT team het verkeerd heeft gedaan en dat er nog creaties toegevoegd zullen worden!!! kijk maar gauw!

Gr Antoientte

janieworkum zei

Wat een schitterende kaart, super
groetjes Janie

Anneke zei

Mooi kaartje! Leuk dat je meedoet met de challenge bij Krea Teja :) Groetjes Anneke

crealinedance zei

Hoi hoi leuk geworden zo.gr.Nel

Anoniem zei

Een schitterende kaart zoömorf ik heb voor je gestemd.Groetjes Joke en beterschap met Anouk.

Deborah zei

Wauw, wat een prachtige kaart! Zoveel mooie details! Deze is echt top!!!
LIefs, Deborah

Anita Meijer zei

Ah wat zielig voor Anouk, hoop dat ze snel weer opknapt. Je kaartje is weer een toppertje Saskia.
Liefs van Anita