zondag 23 juni 2013

Top 3 + een cadeauzakje

Hoi,
Gisteren zag ik op het blog van Cards en Scrap dat ik in de top 3 sta met mijn kwartet van de flower powerchallenge. Echt geweldig. Morgen wordt er 1 van de 3 gemaild wie de echte winnaar is van een rapportage. Spannend.
Nu nog even mijn cadeauzakje. Ik heb deze in de kleuren gemaakt die ik voor woensdag heb uitgekozen. Woensdag zijn de kleuren van de maand grijs en paars. Ik mocht deze kleuren kiezen en heb al een cadeauzakje in deze kleuren gemaakt.
Bedankt weer voor jullie bezoekje.


10 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een prachtig cadeauzakje, prachtige kleuren gebruikt
groetjes Janie

corryskaart zei

Hoi Saskia
Een erg leuk/mooi zakje en de kleurencombinatie voor woensdag was wel een hele uitdaging haha
Gr. Corry

Anoniem zei

Wat een prachtig cadeau zakje en al in de kleuren van de kleuren team.ben je dan niet te vroeg? Ook nog gefeliciteerd met je ouders en dat je in de top drie staat.Groetjes Joke

Anita Meijer zei

Gefeliciteerd met je top 3 plekje Saskia, spannend. Succes. En eh is dit al je kaartje voor de kleurenkaartenteam dan, of eh eigenlijk zakje, ik vind hem in ieder geval geweldig. Mijn kaartje is ook al klaar in de mooie tinten grijs/paars.
Liefs van Anita

Lenie zei

wat een mooie kadozakje en gefeliciteerd met je top 3.
groeten Lenie

jolanda zei

mooi cadeauzakje

martina's kaartjes zei

heel geslaagd kaartje
mooi, grtjs, martina
x

Rianne Timmers zei

Hallo leuk dat je gewonnen hebt ook dit zakje is heel leuk .watvhet kleurenblog betreft moet ik nog iets bedenken maar ik heb nog een dag dus tot ziens op het kleurenblog.
Groetjes Rianne

Antoinette Voorn zei

Wat een prachtig zakje heb je gemaakt en hij is supermooi!!! ik heb zitten genieten van alles wat er op te zien is!! En proficiat !

Gr Antoinette

Marlies zei

Een mooie cadeauzakje in mooie kleuren en een schattige afbeelding erop! groetjes, Marlies