vrijdag 31 mei 2013

Nog een vintagebabykaartje

Na het stoere vintage babykaartje van van de week, nu een wat lieflijker kaartje. Ook dit was weer een worsteling, steeds papiertjes en roosjes heen en weer schuiven met uiteindelijk dit als resultaat.
Tips zijn welkom, want ik mis er nog wat aan of zie er iets aan, maar weet niet zo goed wat. Misschien had ik nog wat in de linkeronderhoek moeten maken.
Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenge van WLVC.
N.a.v. de tips ben ik nog even aan de slag gegaan en met dit als resultaat:
Bedankt voor de tips, zelf vind ik het al beter, al komt de foto nog niet goed over, in het echt is het minder saai/dof.

Bedankt voor jullie bezoekje.

8 opmerkingen:

jolanda zei

lief kaartje.
Was gisteravond gelijk nieuwsgierig na jouw kaartje na je berichtje

Antoinette Voorn zei

Weer een mooie babykaart in dezelfde kleur en mis inderdaad ook wat...toch beetje een bloementoef of een label met tekst??

Gr Antoinette

Ans Gilbert zei

Hoi Saskia,
Je hebt een schattig plaatje gebruikt, maar de kaart oogt wat somber in mijn ogen en nog wat te kaal..liefs van Ans

Henriëtte zei

Mooie kaart Saskia. Als jij wat mist aan de kaart, probeer dan eens de bloemen van een geïnkt randje te voorzien, ik weet niet of je ze helemaal hebt vastgeplakt, maar dan springen ze er iets meer uit, nu vallen ze een beetje weg op het achtergrond papier, wat overigens prachtig is.
Leuk dat je meedoet bij WLVC.

Groetjes Henriëtte

janieworkum zei

Wat een mooie babykaart
groetjes Janie

Anita Meijer zei

Ah wat een schatje Saskia, ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

Plony zei

Ik vind hem heel lief geworden hoor. Grappig dat je om tips vraagt en er dan ook direkt mee aan de slag bent gegaan. Het is inderdaad mooier geworden na de aanpassingen....zo zie je hoe je soms wel eens even verder geholpen moet worden. Ik vind het gaaf dat dit allemaal kan in blogland....leuk mét elkaar kijken en adviseren. Super! Leuk dat je meedoet bij WLVC en ik hoop dat je blijft meedoen en er dan ooit eens een keer een kaartje komt dat je zélf gaat roepen.....deze heb ik nu echt geweldigggggg gedaan maar......meestal blijven we aan onszelf twijfelen, haha. Lekker doorgaan hoor.....
Liefs Plony.

janet zei

Je hebt de tips goed gebruikt Saskia, soms zitten we gewoon een beetje vast en zie je zelf niet zo goed wat er nu ontbreekt. dat overkomt ons allemaal weleens hoor!
Al met al is het toch een echt vintage kaartje geworden en je hebt een leuk plaatje gebruikt.
leuk dat je meedoet bij WLVC en veel succes,
groetjes, Janet