maandag 17 september 2012

Kerstmis...

Sorry, vandaag weer een kerstkaartje van mij om aan jullie te laten zien. Ik heb er altijd aardig wat nodig. Ik begin altijd in mijn zomervakantie en ga net zo lang door tot we ze gaan versturen om het ook nog een beetje leuk te houden. Ik probeer ze toch altijd allemaal anders te maken.
Dit kaartje is gemaakt met papier van Maja Design. Het afdrukje is van Magnolia. Ik heb Tilda ingekleurd met Distressinkt. De bloemetjes zijn met een pons gemaakt. De kern is met een Perlen pen gemaakt. De tekst is van Marianne Design.

Morgen wordt onze kleine man alweer 3, blijft toch wel heel bijzonder elke verjaardag. We hebben het afgelopen zaterdag al gevierd, maar morgen gaat hij nog trakteren op de peuterspeelzaal en gaan we 's middags nog wat leuks doen.
Bedankt weer voor je bezoekje.


6 opmerkingen:

Patricia zei

Super leuke kaart Saskia!
Groetjes Patricia

corryskaart zei

hoi saskia
een erg leuke kerstkaart en je kan maar beter vroeg beginnen:-)) anders word het stressen en voor morgen een fijne dag met je kleine kerel!
groetjes van corry

jolanda zei

heel mooi en lief kaartje.
Alvast gefeliciteerd en een prettige dag morgen

Marijke en Chantal zei

De taarten zien er heel mooi en lekker uit! Alvast gefeliciteerd met je kleine mannetje en morgen nog een leuke dag toegewenst. Je kerstkaartje is mooi, jij bent goed bezig!

Groetjes, Marijke en Chantal

martjesknutselhoek zei

erg leuke kaart heb je gemaakt.

groetjes Martha en Margret

Anita Meijer zei

Wat een schitterend kerstkaartje is het geworden Saskia. Super. Alvast gefeliciteerd met je kleine mannetje.
Liefs van Anita