zondag 12 februari 2012

Weer een nieuw probleem met blogger???

Hallo,
Ik werd vanochtend door mijn tante gebeld dat ze een rare melding kreeg toen ze naar mijn blog ging. Vervolgens heb ik zelf op 3 computers mijn blog bekeken, maar kon niets ontdekken, totdat ik net weer met mijn computer aan de slag ging en het onderstaande scherm in beeld kreeg, mijn vraag aan jullie hebben jullie hier ook last van, maar vooral weet iemand hoe ik het op kan lossen. Naar mijn weten heb ik niets geks gedaan of geïnstalleerd en opeens komt er weer zo'n rare melding. Zou het weer een nieuw probleem met blogger zijn of ligt dit echt bij mij????3 opmerkingen:

Sieta zei

Hoi Saskia,
Ik kreeg vanmiddag ook deze mededeling bij een blog die ik bezocht.
Op dit moment geeft jou blog dus deze melding niet, anders had ik niet gereageerd.
Heb jij misschien de afgelopen dagen een link op je blog geplaatst?
Ik heb een waarschuwing op mijn blog geplaatst voor dit probleem.
Kijk even bij de reactie van Tineke, misschien is dat een oplossing voor jou.

Liefs van Sieta

Inky's Creaties zei

Hoi Sas,

Dit probleem doet zich meer voor. Op het doezenforum hebben er ook mensen last van.
Dit hebben ze over geschreven :

U wordt door Google Chrome gewaarschuwd als de site die u wilt bezoeken wordt verdacht van phishing of malware. Hiervoor gebruiken we de Safe Browsing-technologie van Google.
Wat is phishing en malware? Een phishingaanval vindt plaats wanneer iemand zich voordoet als een ander om u persoonlijke of gevoelige gegevens te ontfutselen. Dit gebeurt meestal via een vervalste website. Malware is software die meestal zonder uw medeweten op uw computer wordt geïnstalleerd en die is ontworpen om uw computer te beschadigen of om informatie van uw computer te stelen.

Oplossing: gooi Google Chrome eraf, gebruik Firefox (bijvoorbeeld), ik gebruik gewoon Internet Explorer van Windows met Google als zoekmachine. En de beste en goedkoopste virusbeveiliging is nog steeds Avast (volgens de consumentenbond) Geen last van gedoe en ik ben toch wel voor zichtig met mijn laptop (geworden.. ) Windows wil altijd nieuwe programma's verkopen, Google Chrome is hier vrij agressief mee. Een goede virusbeveiliging ook tegen pishing of malware is afdoende en ik heb het recent nog goed laten uitzoeken door de ICT jongens op mijn werk!


Groetjes Inky

liek zei

Hoi Saskia,

Geen problemen hier met kijken op je blog!

Groetjes Liek