zaterdag 29 januari 2011

Mijn eigen variant op de doosjes en boekkaarten

Ik heb woensdag mijn eigen variant gemaakt op de doosjes en boekkaarten die velen de afgelopen tijd gemaakt hebben. Helaas kon ik het niet eerder plaatsen, omdat ze ook mijn blog volgt, dit bericht heb ik dus alvast ingepland!
Ik heb met mijn metric scorpal een eenvoudige langwerpige pizzadoos gemaakt van cardstock en vervolgens een omslag gemaakt van een andere kleur cardstock, zodat het als het ware een boek is geworden. Alleen dan een boek met een doosje aan de binnenkant die open kan, zodat er een cadeautje in kan. Het pizzadoosje zit met de opening naar de binnenkant en hier omheen zit een lang lint, die je kun strikken aan de buitenkant van het boek, zodat het doosje met cadeautje goed dicht blijft.
Vervolgens heb ik alle zijden met designpapier aangekleed en zo ook de binnenkant. Daarna heb ik mijn nieuwe Magnoliastempels weer gepakt en ben gaan kleuren met mijn Copics. Deze heb ik gewoon recht uitgesneden en daarna de randen met inktkussentjes bewerkt en het plaatje op de voorkant ook nog met een ballonnenstempel.
De voorkant heb ik verder versiert met roosjes en takjes en een tekst (helaas slecht leesbaar op de foto) een fijne dag toegewenst.
Aan de binnenkant zit nog een kleiner kaartje en hier staan onze namen op en dat we hopen dat het voor de jarige een leuke dag wordt.
6 opmerkingen:

Jolanda zei

Wow Saskia....dit is wel heel erg leuk geworden.
Zit ik ineens te bedenken dat je er ook leuk postpapier in kan doen. En de enveloppen aan de zijkant. Super leuk Saskia...
Groetjes van Jolanda

Anoniem zei

Knappe creatie, met duidelijke uitleg. Hier is veel tijd in gestoken dat zie je zo. Ik zal toch blij zijn als mijn magnolia stempels ook zijn aangekomen. Ik zit er echt op te wachten.
Grtjes
Christa

Lia zei

Dit is wel heel leuk wat je hebt gemaakt, mooie kleuren ook.

groetjes Lia

KarinsArtScrap zei

een heel leuke creatie heb je gemaakt.

groetjes karin

Inky's Creaties zei

Ik was dan ook erg blij dat deze mooie creatie voor mij was bestemd.
In het echt is hij nog veel leuker.

Groetjes Inky

Crea Astrid zei

Wat een prachtige creatie heb je gemaakt. Ik zie dat Ingrid er blij mee is!

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. maak er een leuke dag van.

Groetjes Astrid.