zondag 23 januari 2011

Copic wedstrijd goede voornemens

 Het Copicblog heeft een wedstrijd tot 6 februari om iets te maken met hierin verwerkt je goede voornemens. Ik heb verschillende goede voornemens en die zijn te zien op mijn onderstaande project.
Mijn goede voornemens voor 2011 zijn:
- genieten van mijn gezin en mijn derde zwangerschap (ben 13 weken zwanger), als alles goed mag gaan wordt ons derde kindje eind juli/ begin augustus geboren, spannend, maar leuk (Magnoliaplaatjes: Tilda met baby, Robin Hood die staat voor mijn twee stoere mannen en de "schitterende" Tilda, die zit te genieten).
- verder wil ik er een mooi creatief jaar van maken, waarin ik leuke, handige spullen koop waar ik projecten en kaarten mee wil maken (Tilda met toverstaf en Tilda met tassen)
- ook moet ik mijn hobbyruimte verhuizen, die ik praktisch en handig in wil richten.

Ik kwam op het idee om dit te maken door een foto in een CardsOnly waar iets soortgelijks in stond en moest toen aan mijn Copic navulflesjes denken die ergens in een doos lagen. Dit vond ik zonde en wilde ik liever wat mooier opgeruimd hebben. In deze flesjeshouder passen 4 rijen van 13 flesjes, dus totaal 52 flesjes. Ik hoop later deze week het patronenblad wat ik heb gemaakt als tutorial te plaatsen op mijn blog.
De laatste twee foto's laten een mapje zien voor kleine kaartjes waarop ik de kleurennummers heb gezet en de kleuren die ik heb, heb ik gekleurd, zodat dit mapje mee kan tijdens het winkelen voor nieuwe Copicstiften.

Hier even een korte uitleg van hoe ik het heb gemaakt.
Het designpapier heb ik zelf gemaakt door kleine stempeltjes op een acrylblok te plakken en als patroon op een wit vel te stempelen, die ik daarna heb ingekleurd. Ik heb gebruik gemaakt van de kleuren E50,51,53,93,41,42,43,44,47,25,27,29, V12,15,17, BV00,01,02, YG93,97,11,13,17, R32,35,37,81,83,85, hier heb ik ook de Magnolia afdrukjes mee ingekleurd.
Na het kleuren heb ik ze uitgeknipt en opgeplakt, vervolgens de flesjehouder ruim beplakt met bloemen en ik heb er een laagjes Glimmermist over gespoten om het geheel wat extra glans te geven.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Een echt knappe creatie ! Ik vind al die Tilda en Magnolia stempels ook zo leuk, ik kan nooit niet kiezen.
Gefeliciteerd met je zwangerschap !
Grtjes
Christa

Anoniem zei

Saskia, mail me eens even aub, ik vind je emailadres niet.

Christa

Marijke en Chantal zei

Wat mooi gemaakt! leuke stempels en lekker vrolijke kleuren en bloemen heb je gebruikt.
Gefeliciteerd met je zwangerschap, geniet ervan!
groetjes, Marijke en Chantal

Jolanda zei

Jeetje Saskia....wat een ontzettend leuk idee.
En nog een veel leukere uitvoering daarvan. Vind hem GEWELDIG!!!! Gaaf zeg.
En meis Van Harte Gefeliciteerd met je zwangerschap. Doe het lekker rustig aan dan geniet je er meer van.
Liefs van Jolanda

Crea Astrid zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Leuk hoor, weer een kleintje erbij.

Wat heb je een leuke creatie gemaakt. Prachtig.

Groetjes Astrid.