zondag 2 mei 2010

Hier weer een kaartje. Echter een kaartje wat ik al eerder heb gemaakt. Van het weekend is er niet zoveel van gekomen door alle drukte in de tuin en vandaag wilde ik net beginnen toen Thijn bedacht dat hij wel weer klaar met slapen was na een klein uur. Nou ja ik kan de schade nog inhalen de komende twee weken vakantie.
Even over het kaartje. Het kaartje is weer gemaakt met een afdrukje van Magnolia. De bloemen zijn gemaakt met de Crealies stans van Ingrid en die heb ik bewerkt met een witte gelpen en stickles langs de randen. Het papier is van My Minds Eye.
Verder heb ik met koninginnedag op de markt gestaan in Barendrecht. Tja, het was niet echt een succes. Ik had heel veel kettingen en kaarten bij me in de hoop die te verkopen, maar dat is niet echt gelukt. Heb maar 6 kettingen verkocht en ik rond de 30 kaarten. Ik heb dus weer veel mee teruggenomen. Ook mijn tante die met vilten poppetjes stond verkocht vrijwel niks. Het was echter toch handig dat we deze kraam hadden gehuurd, want de kinderen van mijn tante zaten met een kleedje voor de kerk, maar spoelden weg van de regen. We hebben daar de spullen laten ophalen en bij ons op de kraam gezet. Mirjam en Inge hebben toen nog veel verkocht, dus dat was mooi.
Gisteren zijn Mirjam en ik naar Doe@ding geweest in Spijkenisse om ons verdiende geld weer uit te geven. Ik heb weer wat papier gekocht en twee nieuwe stempels van Magnolia, hoop er snel een kaartje mee te maken.

1 opmerking:

Inky's Creations zei

Je kaartje is leuk geworden!!! Ik heb al een kaartje gemaakt met één van de stempels die je gisteren heb gekocht.

Groetjes Inky
ps. de bloemen staan schitterend, de pioenen komen al uit.