zondag 5 augustus 2012

Mijn eerste deelname aan de liftchallenge

Allereerst bedankt allemaal voor de hartverwarmende reacties op 1 augustus. Het geeft veel steun als op zo'n dag mensen aan je denken en reageren op een berichtje. Het blijft een moeilijke dag, maar heb veel troost gevonden de afgelopen dagen in de kinderen en in het knutselen en bloghoppen.

Het is een beetje stil hier op mijn blog, niet omdat ik niks aan het maken ben, maar omdat ik zoveel inspiratie heb dat ik heerlijk aan het knutselen ben wanneer de tijd het toe laat met twee kleine kinderen. Ik gun mezelf echter geen tijd om te bloggen, ga dus nu maar veel berichtjes voorbereiden en denk zelfs een aantal achter elkaar plaatsen, omdat ik aan verschillende challenges heb meegedaan.

Nu over de liftchallenge. Dit blog bestaat 1 jaar, dus er zijn nu 4 kaarten om te liften. Ik heb nog nooit een kaart gelift en vond het wel eens leuk om het te proberen. De bedoeling was ze alle vier te doen, maar heb er maar twee gemaakt. Ik vond het leuk om te doen, omdat je zo door een kaart van iemand anders na te maken weer eens gebruik maakt van andere technieken en goed naar details gaat kijken, maar na twee kaarten had ik weer zin om wat meer mijn eigen ding te gaan doen.

Hier dus twee kaarten die ik heb gelift:

Van Nadine
 Van Marjan
Er ontbreken nog wel wat details aan, maar heb mijn best gedaan.
Bedankt voor het langs hoppen en tot het volgende berichtje.

9 opmerkingen:

M@rjan zei

Heel mooi gedaan, deze liftkaartjes! Prachtig is dat lila met wit en de hartjes met een beetje bling. Mooi ook is de lift van mijn kaart, leuk die faux stitches! En een prachtige bloem. Leuk dat je meedoet met onze jubileumchallenge!

Cards by Jol zei

mooi gelift Saskia.

groetjes jolande

Nadine zei

Erg leuk om te lezen dat je graag ook je eigen ding doet! Dat heb ik zelf ook. Ik lift regelmatig wat, doe mee aan challenges, maar probeer ook altijd zelf creatief te blijven. Ik vind je liftkaarten super goed gelukt, ik mis geen details hoor! Bedankt voor het meedoen en wie weet vind je nog tijd om de andere twee ook te doen (voel je niet verplicht), we zijn al blij met je deelname!

José zei

Ik vind ze supergoed gelukt Saskia. Heel knap gedaan, toch je eigen ding er in gestopt. Vind ze erg mooi.
Las je berichtje hieronder en werd daar wel even stil van. Dat verdriet zal nooit helemaal slijten lijkt me. Sterkte hoor.

Cornelie zei

Heerlijk toch dat je zo overloopt van de inspiratie! Het is je goed gelukt, je hebt er twee hele mooie lifts van gemaakt! Top dat je meedoet aan de liftjubileumchalenge!

corry'kaart zei

hoi saskia
ze zien er geweldig uit hoe je dit voor de eerste keer doet,erg mooiiiiii!!!!!!!!!!!!!
groetjes van corry

creaties van kokosnoot zei

Wat een super gave kaarten heb je er van gemaakt. Zekerde bovenste met het lila vind ik erg mooi.
Ik ben benieuwd wat je er nog meer van gaat maken.

Anja (scrappie) zei

Twee hele mooie exemplaren.

Je@net zei

Twee hele mooie kaartjes, Saskia!