woensdag 8 augustus 2012

Een cadeau voor een colafreak

Afgelopen zondag was onze aangetrouwde neef, maar we zien hem vooral als goede vriend jarig. Ik wilde even iets maken wat bij hem past en heb gekozen voor een pot met colalollies er in, omdat hij heel erg van cola houdt.

Als afdrukje heb ik gekozen voor een poes van Penny Black, ze hebben namelijk een kat, die happy birthday zingt. Verder alles in bruintinten gehouden.

 Geen supergeweldig werkstuk, meer Saskia oude stijl, hihi. Ik merk dat mijn stijl langzaam aan aan het veranderen is. Ik was heel erg van less is more, maar met inmiddels zoveel spullen worden mijn kaarten ook steeds voller. Ik moet ten slotte wel laten zien wat ik heb toch?
Al is niet alles wat ik gebruik van mezelf, met veel hobbymaatjes om me heen is het ook erg leuk om van elkaars spullen gebruik te maken, dus dat doen we dan ook.
Bedankt allemaal weer.

7 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

iedereen evolueert met de jaren ! soms vinden we dingen van vroeger niet meer zo ooooooh mooi, grappig !
toch een hele leuke creatie heb je daar !
grtjs, martina
x

Crejabeja zei

Mooi!!! En zo leuk om weg te geven.

crealinedance zei

Hoi hoi Zie er leuk uit zo.gr.Nel

corry'kaart zei

hoi saskia
geweldig zo leuke lollypot en mij plaag je er niet mee hoor! met meer dingen op je kaart zetten want zelf kan ik niet werken met weinig:-))
groetjes van corry

Anita Meijer zei

Wat super origineel gemaakt Saskia, heel mooi.
Groetjes van Anita

Anoniem zei

Hoi Saskia
Een schitterende lollypot voor mijn schoonzoon.Nog bedankt voor de gezellige dag en de vele tips en spulletjes en vooral dat je zoveel gestempeld heb voor mij en angelique.Ook je kado ga ik goed gebruiken en krijgt een ere plaats in mijn kamer.Groetjes Joke

Christine zei

Leuk gedaan en het idee om er colalollies in te stoppen vind ik super! Leuk ook in die mooie bruintinten.
Liefs
Christine