woensdag 28 december 2011

Nog een doosjeskaart

Vandaag heb ik weer heerlijk geknutseld samen met mijn tante en twee nichtjes. Die proberen we eigenlijk iedere vakantie wel en is altijd heel gezellig. Ik heb twee kaartjes gemaakt en ben nog even naar de hobbywinkel met mijn nichtjes geweest, dus heb weer 2 nieuwe Magnoliastempels.
Vanaf nu heeft mijn tante ook een blog, deze heb ik voor haar opgezet, omdat ze zelf nog niet zo handig is met computers, maar ze maakt wel schitterende kaarten, dus ik heb haar aangemoedigd om ook te gaan bloggen en het zal vast wel lukken. Haar blog heet krejojo, omdat Thijn mijn tante altijd jojo noemt.

 Zo nu nog even over mijn kaart. Ik vond de vorige doosjeskaart zo leuk geworden dat ik hem nog een keer wilde maken, weer in de verhuisstijl, omdat dit altijd handig is voor de voorraadbak. Het huis en Tilda zijn van Magnolia en ingekleurd met Copics, de boom is met een Marianne Designstans gemaakt.
Bedankt allemaal weer voor het langskomen en ook voor alle reacties die ik altijd krijg.

5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

dit is echt weer een toppertje ! mooi gemaakt !
grtjs, martina
x

sjouks kaarten zei

Aaaahhh, hij is helemaal super!
Wat een leuk idee, een verhuisdoosje!
Groetjes Sjoukje

Anoniem zei

hoi saskia wat een mooi kaartje doosje heb je toch maar weer gemaakt .nog bedankt voor de gezellige dag en mijn nieuwe blog gr joke

corry'kaart zei

hoi saskia
wat een leuke kaart en erg mooi gekleurd!
een vraagje is er ergens een voorbeeld van dit model te vinden?
groetjes...corry

Sieta zei

Hoi Saskia,
Wat een prachtig verhuis doosje heb je gemaakt.

Liefs van Sieta