zaterdag 3 december 2011

Een verhuiskaart

Dit keer weer eens wat anders dan een kerstkaart. Ik heb mijn kerstkaarten geteld en heb er nu 49, dit is eigenlijk nog niet genoeg, maar ik heb me voorgenomen er zoveel te maken als dat lukt en het nog leuk blijft en verder koop ik gewoon kaarten, er zijn genoeg mensen die de kaarten zo weg doen.
Nu even over deze kaart, ik zag op het blog van Martina dat zij doosjeskaarten had gemaakt, ik vond het een leuk idee om dit uit te werken voor een verhuiskaart, dus ben aan de slag gegaan.
 Ik heb verschillende oudere stempels van Magnolia gebruikt. Ik ben begonnen met het huis en heb die in het midden van het doosje gezet op het kaartje. Het was echter niet leuk om het huisje alleen te laten staan, dus toen kwamen er bomen bij en daarna het gras wat ik geponst heb.

Daarna ben ik aan de slag gegaan met Tilda met de sleutel, haar direct voor het huis zetten was niet leuk, omdat zij in verhouding veel groter is, dus ik moest haar meer naar voren zetten en heb dit opgelost door een kaartje achter haar te plakken en dit aan de binnenkant van het doosje vast te zetten, ze zit aan 1 kant vast en de andere kant kun je tegen het doosje aanzetten, zodat ze verder naar voren staat (klinkt niet echt duidelijk, maar ben vergeten foto's te maken van deze stap, misschien helpt onderstaande foto een beetje.)

Daarna ben ik het doosje verder op gaan pimpen met bloemen, een hartswirl, bloemen, parels, glitters en ik heb een label gemaakt met een tekst erop.Je kunt het doosje helemaal plat vouwen en als je dan niet een te hoog tafereel maakt past het in een gewonen envelop. Tja, helaas heb ik het wel hoog gemaakt, dus heb een A5envelop nodig om het op te sturen.
Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:

Bingo bij Duymelot voor December (heb alle vakjes van de bingo er in verwerkt, de kleuren bluaw, wit en rood, bloemen, witte parels zitten op de omslag van de doos op de hoeken, de swirls bevatten kleine hartjes, op de bloemen zitten glitters)
Kaart met geponste onderdelen bij The Dutch Magnoliachickies (gestanste onderdelen swirl, label, blaadjes, takjes)
It's a Magnoliachallenge challenge#20 (gestanste onderdelen swirl, label, takjes)

10 opmerkingen:

Tinie zei

Wauwww wat een super mooi geheel, prachtige details, ik vind hem helemaal geweldig!!!

Groetjes Tinie

Sieta zei

Oooo Saskia wat mooi maar ook heel veel werk volgens mij.
Wie wil nu niet z'n prachtig verhuiskaartje ontvangen.

Lieve groetjes Sieta

Christine zei

Die doosjes zijn zo mooi en jij wist er een leuke versie van te maken!
Liefs
Christine

Margo zei

Superleuk kaartje en je hebt gelijk hoor !
Ik stuur enkel zelfgemaakte kaarten naar knutselvriendinnen en mensen waarvan ik zeker weet dat ze ze apprecieren !
Liefs
Margo

martina's kaartjes zei

wow saskia, wat een PRACHTIGE kaart !!! heel erg mooi gemaakt, die van mij waren wel in vrij eenvoudige uitvoering, die van jou zijn helemaal toppie !!!! knap gemaakt hoor , petje af !
grtjs, martina
x

Tineke zei

Wauw Saskia wat ontzettend gaaf gemaakt, en super dat je alle vakjes van de bingo erin hebt verwerkt, leuk dat je meedoet met de challenge van Duymelot!

Groetjes Tineke

Marijke en Chantal zei

Wauw, wat is dit schitterend gemaakt Saskia! Zo mooi het huisje middenin het prachtig versierd doosje. Een heel erg mooi geheel. Suc6 met de challenges maar dat gaat zeker lukken met deze mooie creatie.
Groetjes, Marijke en Chantal

Anoniem zei

Saskia, knap gemaakt en een heel goed ideetje van jouw om dit in een doosje te maken.
De ontvanger zal er echt blij mee zijn.
Grtjes
Christa
ps: donderdag terug op controle met mijn duimpje

creacora zei

Wow heel gaaf !!!! ik vind deze creatie echt Schitterend !!!!!!!!!!!!

Groetjes Cora

Cynthia zei

Dames in het echt is hij nog veeeeel mooier hi hi. Dank je wel Saskia. Ik heb hem intussen ontvangen. Wat een leuk patroon voor de kaart en wat heb je hem mooi aangkleed. Ik ben er heel erg blij mee. Dank je wel.

Groetjes,

Cynthia