zondag 1 september 2013

Washi tape

Laatst heb ik meegedaan aan de make en take bij de Hobbystunter. Je kon een hart van Let's get bizzee bewerken met papier en papertape. Zo leuk om te doen en gezellig met anderen om je heen. Ik heb het thuis verder afgemaakt met wat spulletjes van mezelf.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Bedankt weer voor jullie bezoekje. De vakantie zit er helaas op. Morgen gaat onze kleine man voor het eerst naar de basisschool. Hij is nog geen 4, maar mag al wel starten. Ik ben benieuwd wat hij er van vindt. Ik vind het zelf ook wel spannend en bijzonder om nu aan de andere kant te staan, niet de juf die de moeders gedag zegt, maar de moeder die haar kind moet achter laten. Dinsdag mag ik zelf weer aan de slag. En druk jaar met weer veel uitdagingen voor de boeg, de eerste problemen, of nou ja uitdagingen hebben zich al aangekondigd, dus ik hoef me niet te vervelen. Hoop weer meer tijd te hebben om te knutselen, want daar is in mijn vakantie weinig van gekomen.
Zo weer genoeg gekletst. Fijne avond nog verder.

5 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een beeldschone creatie Saskia
groetjes Janie

Anita Meijer zei

Prachtig Saskia, ik vind het heel mooi en heel veel sterkte morgen, is altijd zo een moeilijk moment om je kind achter te laten en zeker als die nog niet eens 4 is.
Liefs van Anita

Angelique van der Linden zei

Je hart is prachtig geworden Sas! En tja als je kind voor het eerst naar school gaat moet je als moeder best even slikken. Maar het positieve is wel dat je zelf weer een klein beetje meer vrijheid hebt en dat is ook wel wat waard. En hoe fijn is het als je hem dan 's middags weer lekker op kan halen en hij allemaal verhalen heeft over alles wat hij heeft meegemaakt. ( of hij valt als een blok in slaap op de bank, kan ook!)
Heel veel succes in ieder geval.
Liefs Angelique

Lenie zei

wat een schitterend hart zeg.
Ja en mijn jongste gaat naar het voortgezet onderwijs is ook weer een hele stap.
groeten Lenie

GerJanne zei

Hoi Saskia,
wat spannend om je kleine man naar school te laten gaan om vast te wennen. Hoe vond hij het? EN hoe vond jij het?
Ik vind je hart echt een topper. Wat is dat mooi zeg!!
Groetjes,
GerJanne