maandag 12 augustus 2013

Franse aankopen...

Inmiddels zijn de vakantiespullen weer opgeruimd en gaat het gewone leven weer beginnen. Ik heb gelukkig nog 3 weken vakantie, al is er nog veel te doen. We gaan voor Anouk een nieuw bed maken en haar kamer opnieuw schilderen en behangen, dus nog veel te doen.

Ik wil jullie vandaag even mijn aankopen die ik in Frankrijk heb gedaan laten zien. Ik heb geen knutselwinkel kunnen vinden, maar in een decoratie/woonwinkel hadden ze wel wat leuke dingen. Ik ga eens kijken wat ik er mee kan. 
Bedankt weer voor jullie bezoekje en ik hoop van de week ook weer eens tijd te hebben om reacties achter te laten, ik kom wel bijna dagelijks bij iedereen langs, maar op vakantie was het internet niet goed genoeg om reacties achter te laten, dit duurde eindeloos of ik werd er weer uitgegooid en van het weekend was er geen tijd.
Tot snel.
Groetjes Saskia

9 opmerkingen:

Corrie zei

Hallo Saskia, ik denk dat het wel goed komt met je leuke spulletjes die je in Frankrijk hebt gekocht, weet je waarom ik dat denk?
Omdat je een héle creatieve dame bent.
Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken.
Lieve groetjes,Corrie

Antoinette Voorn zei

Gave spulletjes!

Rianne Timmers zei

Ja wij hebben die problemen ook gehad in Frankrijk ook wat de winkels betreft Maar wat ik van onze vrienden begrepen heb doen ze daar niet zo aan
dat kaarten maken bedoel ik.maar wat je gekocht hebt kun jij vast wel wat mee.
liefs Rianne

Marijke zei

Je hebt leuke spulletjes kunnen kopen, ik kom al jaren in Frankrijk maar zie nooit zoveel op dat gebied. Ben benieuwd wat je ermee gaat maken.

Groetjes,
Marijke

Rosina zei

leuke aankopen heb je gedaan in Frankrijk...
succes met het opknappen van je dochters kamer....

Groetjes Rosina

Anita Meijer zei

Fijn dat jullie een fijne vakantie hebben gehad Saskia, super en wat een leuke aankopen heb je gedaan. Heerlijk om nog 3 weken vrij te hebben.
Liefs van Anita

Angelique van der Linden zei

Je spulletjes zien er gezellig uit Sas. Daar maak je vast in een handomdraai weer iets moois mee. Dat kunnen we aan jou wel overlaten. Succes!
Liefs Angelique

Anoniem zei

Hoi Saskia ja dat internet was best slecht in Frankrijk maar je aankopen super leuk en hiermee zal je zeker wat moois maken.Groetjes Joke

GerJanne zei

Hoi Saskia,
wat is dat leuk he, om in een ander land op zoek te gaan naar iets dat je kunt gebruiken voor je hobby.
Ziet er leuk uit en ik ben benieuwd wat je ermee gat doen.
Ik was in Duitsland en heb niet echt grote steden bezocht, maar wat kleine winkels, een soort kledingdiscount, waar ook freubelspullen lagen. Zo leuk om tegen aan te lopen!
Groetjes, en een fijne vakantie nog!
GerJanne