woensdag 3 augustus 2011

Spaanse warmte

Vandaag een kaartje met een afdrukje van Magnolia uit een oudere collectie, namelijk de Spaanse Tilda. Het papier is van Maja Design. Ik heb het afdrukje ingekleurd met Copics, maar ben er niet zo blij mee, heb dit gedaan met de RV 69,66 en 63, maar die kleuren liggen zoals de nummers al aangeven toch behoorlijk uit elkaar en ik kreeg het jurkje niet echt mooi, maar ja heb er toch maar een kaartje meegemaakt, in het echt is het wat minder erg dan dat het op de foto overkomt, maar het blijft jammer. Hoop dat Copic nog een tussenliggende kleuren uitbrengt, want vind het wel een mooie serie.
Verder heb ik er wat roosjes van Wild Orchids bijgedaan evenals de blaadjes en de parelsliertjes en een stuk lint en een labeltje.

3 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

hoi saskia, ik ken je probleem. Ik los het vaak op, door met de lichtere kleur, even te doppen op de punt van de donkerdere, zo krijg je een mengeling van beide en is je overgang niet zo drastisch..., nadien goed met je lichte kleur over de overlapping kleuren en vaak is er dan het gewenste resulaat.
toch een leuke kaart.
grtjs, martina
x

corry'kaart zei

hoy saskia
vind je kaartje toch erg leuk geworden en je moet maar zo denken er zijn heel veel mensen zoals o.a ik zelf die het met vallen en opstaan moeten leren:-))
groetjes van corry

SandraW zei

Mooie kaart weer, Saskia! EN ik ken het probleem met de kleuren... ;-)

Lieve groet, San