maandag 30 januari 2012

Een cadeausje

Hallo allemaal,
Bedankt voor alle lieve reacties iedere keer weer. 
Helaas ben ik momenteel druk bezig voor school, de rapporten moeten weer gemaakt worden, dus dat vraagt veel tijd, daar ben ik ook thuis mee bezig geweest afgelopen week.

Dan nu even over het projectje wat ik afgelopen week heb gemaakt. Ik heb dit cadeaudoosje gemaakt voor Ingrid, zij was gisteren jarig.
Ik heb een afdrukje van Magnolia gekleurd met mijn Copics. Het papier is van Henbury Lane, Papermania. De swirls zijn met een magnolia doo hickey gemaakt, de vlinder met een stans van Cheery Lynn. Verder nog wat roosjes erbij.
 In het laatje van het doosje zitten twee mooie mallen van Memory box. 

zondag 29 januari 2012

Weer verwend

Gisteren heb ik mijn verjaardag gevierd, omdat ik woensdag jarig ben. Ik ben weer heel erg verwend.
Ik heb onder andere een mooi opgepimpt fotolijstje en boekje gehad van Joke gehad, op haar blog staan nog veel meer foto's en hoe ze het heeft gemaakt. Joke heel erg bedankt. Ik ben er heel blij mee.

Ook heb ik nog een mooie kaart gehad met een vlinder van mijn achterbuuf Cis. Cis heel erg bedankt, ik vind de kaart prachtig. 

 Verder heb ik van mijn man en kinderen een supermooie nieuwe stansmachine gekregen, waar ik heel erg blij mee ben. Van mijn broer heb ik mooie mallen van memorybox gekregen en van mijn buurvrouw Ingrid een MSpons voor grasranden, die wilde ik heel graag want die kun je goed gebruiken wanneer je tafereeltjes maakt. Verder heb ik nog bloemen, een pakket met badproducten en geld gekregen om zelf nog knutselspullen te kopen.

vrijdag 27 januari 2012

Nog een kaartje

Dit kaartje heb ik al twee weken geleden gemaakt, maar volgens mij nog niet geplaatst, dus bij deze.
Het afdrukje is een stempel die speciaal voor de Hobbystunter is gemaakt, mijn favoriete hobbywinkel.
Ik heb Tilda ingekleurd met mijn Copics en de randen weer met distressinkt bewerkt net als de swirl van Magnolia. Verder bloemen met de retropons gemaakt.
Het DP is van Maja. Erg duur papier, maar wel heel mooi.
 De tag is verstopt achter de afbeelding en is voor een verjaardag.

dinsdag 24 januari 2012

Hoi een kaartje en nog een candy

Van het weekend heb ik onderstaand kaartje gemaakt voor Sandra als bedankje voor het winnen  van de Candy. Ik heb wat spulletjes uit de candy en wat spullen van mezelf gebruikt.
De Magnolia is weer ingekleurd met mijn Copics. De tekst komt uit het doosje van Sandra. De swirl is ook van Magnolia. De bloemen komen uit mijn voorraad.

 En dan nog een tweede foto, deze is van de candy die ik van Cynthia heb gekregen voor mijn verhuiskaartje die ik heb opgestuurd.
Bedankt allemaal weer voor al jullie berichtjes.

zaterdag 21 januari 2012

Aan het scrappen geweest

Vandaag is mijn moeder jarig, dus ik ben van de week aan het scrappen geweest. Ik heb hiervoor een groot canvasdoek gebruikt. Ik heb met mijn vierkante spellbinders de foto´s uitgestanst en ook vierkanten waarop Thijn heeft geschilderd en met afdrukken van de handjes van de kinderen en nog wat met designpapier van Maja. Verder nog swirls, hartjes en roosjes op mijn lay out verwerkt met dit als resultaat.

vrijdag 20 januari 2012

had een mooi pakje over de post

Vandaag lag er een verrassing op de deurmat. De super gave candy van Sandra is vanmiddag binnen gekomen. Wat een mooie spullen, vooral het setje tekststempels zijn heel mooi en zullen vaak van pas komen.
Sandra heel erg bedankt.

donderdag 19 januari 2012

Weer een mannenkaart

Afgelopen week heb ik ook deze mannenkaart gemaakt. Het is weer met Edwin, een afbeelding van Magnolia. Ik heb weer gekleurd met mijn Copics. Daarna heb ik de ruimte er om heen bewerkt met distressinkt, net als de swirl. Het dp is van Maja. De aankleding van de kaart is voornamelijk door strookjes papier. De letters zijn gemaakt met de typeset letterstripstans van Tim Holtz.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Heel erg bedankt voor alle reacties op mijn vorige berichten.

woensdag 18 januari 2012

Liefde in een doosje

Ik kan geen genoeg krijgen van de doosjeskaarten. Het is zo leuk om een klein tafereeltje in een doosje te kunnen maken, dus hier is er nog een.
Ik heb gebruik gemaakt van een Magnolia die ik mocht stempelen van mijn nichtje Ellen. Het doosje is gemaakt van karton, net als het hart dit is gemaakt met een Cheery Lynn mal. Het dp is van Maja. De afbeelding is ingekleurd met mijn Copics. 


Verder ben ik net eerst even aan het bloghoppen geweest en kwam tot de ontdekking dat ik twee candy's heb gewonnen met kaarten die ik naar hen had gestuurd. Sandra en Cynthia, nogmaals bedankt.

maandag 16 januari 2012

Een project

In mijn vakantie had ik dit doosje al gemaakt, er zijn vast verschillende patronen op internet, maar ik heb het gewoon zelf gemaakt met mijn scorpal.

 Ik had het doosje in een doosje project nog niet bewerkt, dus dat heb ik vandaag gedaan. Ik heb twee afbeeldingen van Magnolia rondom het thema verkleden gekleurd met mijn Copics en deze uitgeknipt en op een strook papier geplakt. 
 Daarna heb ik op de zijkant stukjes van een kerstslinger en knopen geplakt en op de deksel allemaal bloemen, swirls, stukjes parelketting (ook van kerstslinger) en blaadjes.
 Hieronder zie je het doosje in een doosje effect, je kunt het leuk als cadeau geven en van alles in de kleine doosjes doen.

Met dit project wil ik meedoen aan de volgende challenges:

zondag 15 januari 2012

Nog een mannenkaart

Nu alle problemen weer zijn opgelost kan ik weer een kaartje plaatsen. Ik heb weer het model van de doosjeskaart gebruikt. Mocht je het model ook willen maken dan kun je naar het blog van Anke, hier staat een uitleg. Ik ben hier gekomen door de kaartjes op het blog van Martina, hier staan ook veel voorbeelden.
Ik heb voor dit kaartje cardstock gebruikt met een stukje Maja designpapier, een stempel van Edwin en het kleine slakje van Magnolia. De boom is een nieuwe mal van Marianne Design. De grasrand is met een MSpons gemaakt. Verder wat knoopjes er op en klaar.


zaterdag 14 januari 2012

Joepie, eindelijk een goede lay out, hopelijk voor iedereen

Ik was bang een lange speurtocht te moeten gaan maken hoe ik mijn blog normaal kon laten weergeven, zodat het voor iedereen goed te zien is. Ik heb al eerder gezocht naar een oplossing, maar omdat ik het probleem zelf niet had kon ik niet zien wat ik deed. Nu ik zelf ook google chrome heb kon ik het wel zien en heb ik gewoon opnieuw het lay out sjabloon toegepast en mijn instellingen weer op minima gezet en nu zie ik mijn blog normaal, ik hoop jullie ook, mocht je toch nog iets vreemd zien dan lees ik het graag.
Groetjes Sas

Blogger, zucht...

Hallo,
Net als veel anderen heb ik problemen met blogger. Ook ik heb dus google chrome geïnstalleerd, maar nu zie ik dus zoals Lia en Sandra al eerder hebben aangegeven mijn hele blog in een zeer vreemde lay out. Heb dit al eerder proberen op te lossen, maar kwam er niet uit. Met internet explorer zie ik het gewoon zoals het hoort te zijn, maar met google chrome zie ik mijn blog heel vreemd. Nou dat wordt weer puzzelen hoe ik dit weer kan oplossen. Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Ik wilde eigenlijk vanavond lekker knutselen. Kan eindelijk met mijn nieuwe snijmachine aan de slag, heb de extra plaat binnen, maar het licht is kapot gegaan in de bijkeuken en Theo is niet thuis, dus daar kan ik niets. Had daarom de labtop gepakt om lekker te gaan bloggen maar ga eerst maar weer eens een poging doen of ik mijn lay out gewoon kan krijgen. Zucht, internet en computers, het blijven soms vreemde dingen....
Groetjes Sas

donderdag 12 januari 2012

een mannenkaart

Hier weer eens een mannenkaart, net als veel anderen toch altijd weer een uitdaging. Nu ben ik momenteel veel bezig met centerstairkaarten en wanneer het papier geschikt is voor een man heb je verder eigenlijk niet veel nodig heb ik gemerkt. Ik heb hier een afdrukje van Edwin, ingekleurd met mijn Copics, verder een hekje van Magnolia erbij gedaan en een grasrand, wat knoopjes en ik vond dat de kaart er best mee door kon, maar ik vind het leuk om te lezen hoe jullie er over denken.

dinsdag 10 januari 2012

Kaart n.a.v. sketch bij Krea Teja

Deze kaart lag al lange tijd half af klaar, maar nu dan eindelijk de laatste hand gelegd aan mijn kaartje die ik heb gemaakt n.a.v. de sketch op het blog van Krea Teja.
Ik heb gebruik gemaakt van Tilda met hellebores, zij is ingekleurd met Copics. De randen van het afdrukje, de sneeuwvlokken en het tekstrondje heb ik bewerkt met distressinkt. Verder roosjes erbij geplakt.
Het dp is van Majdesign, de nieuwste winterserie.

maandag 9 januari 2012

Niet mijn dag, maar wel een leuk kaartje

Vandaag nog lekker vrij, hoef pas woensdag weer te beginnen, dus dacht een heerlijke dag voor met te hebben...
Vanmorgen zat Thijn lekker naast me te kleien en was ik bezig met een kaart, maar met vastplakken viel de lijmdop van mijn flesje, dus was mijn kaart verpest.
Aan het eind van de ochtend, de kinderen ingeladen en samen met mijn moeder naar Spijkenisse gereden, waren we daar te vroeg, moesten we nog een half uur wachten voor de winkel open ging en vervolgens bleek dat we voor niks een half uur in de auto hadden gereden, want de extra plaat die ik nodig heb voor mijn nieuwe stansmachine hadden ze ook daar niet, terwijl de plaat wel op de site stond. Tja, toen was ik niet blij.
Ik heb alvast mijn verjaardagscadeau mogen kopen, een mooie nieuwe stansmachine, maar de platen om mijn spellbinders, doohickeys en creatables te kunnen gebruiken, zijn niet leverbaar, dus er staat hier naast me een mooi apparaat, maar ik kan er niets mee.
Nou ja, wel vanavond even dit kaartje verder afgemaakt. Ik heb als model weer een centerstairkaart gemaakt van dubbelzijdig designpapier (dacht van Tilda) en hier een cirkel uitgesneden. Achter de cirkel heb ik verbandgaas geplakt. Verder nog het afdrukje van Magnolia erbij en een strikje van verbandgaas en wat pleisters.

zondag 8 januari 2012

Een hanger

Bedankt allemaal weer voor jullie reacties op mijn vorige bericht. Was er zelf ook blij, maar wel heel leuk om te lezen hoe jullie het vinden.

Gisteren had ik al aangekondigd dat ik ook nog het andere ding wat ik voor mijn tante heb gemaakt zou laten zien en hier is het dan. Ik heb bij de Intratuin met korting dit hart gekocht en met mijn Tim Holtz stans letters gemaakt van de naam van het blog van mijn tante. Verder een afbeelding van Magnolia gebruikt van Tilda die aan het fietsen is, omdat mijn tante naast creatief bezig zijn ook van fietsen houdt. Verder nog wat swirls en roosjes erbij en kleine hartjes van kurk die ik ook bij de Intratuin heb gekocht.



zaterdag 7 januari 2012

Een opgepimpte ijsdoos.

Vandaag is mijn tante jarig, zij is net als ik graag bezig met kaarten maken, dus vandaar dat ik extra mijn best heb gedaan op de cadeauverpakking.
Ik heb een doos waar luxe ijsbakjes in zaten bekleed met cardstock en designpapier van Maja.

 Het afdrukje is van Magnolia en heb ik ingekleurd met E40,41,42,43,44,25,27,29,30,31,33,35,93,50,51 en 53. De rand heb ik bewerkt met distressinkt evenals de filmstrip van TH. Verder heb ik nog swirls van Magnolia gebruikt en twee houten embellishments en bloemen van Wild Orchids.
 Op het laatst heb ik alles nog een schitterend laagje gegeven door ze door de glimmermist te halen. Eerst spoot ik deze altijd direct op mijn werk, maar hierdoor werd het papier zo nat dat het helemaal ging kromtrekken, nu spuit ik een wolkje boven de wasbak en haal door de nevel mijn werkstuk, dit gaat veel beter, zo krijg je een heel fijn glitterlaagje over je project, helaas komt het op de foto niet zo over.
 In het doosje zit dit cadeauzakje, hier zit een mooie Doohickey in en er komt nog iets in de doos, maar dat laat ik morgen weer zien, anders wordt dit zo'n lang bericht.
Met dit doosje wil ik meedoen aan de challenge bij Dutch Magnolia Chickies-Geen kaart

vrijdag 6 januari 2012

Een verjaardagskaart

Kerst en oud en nieuw zijn voorbij en dan starten we in de familie altijd weer met de verjaardagen. Er zijn veel jarigen, waaronder morgen mijn tante Joke waar ik een heel mooi werkstuk voor heb gemaakt, maar dat kan ik morgen pas laten zien, maar nu heb ik weer een kaart gemaakt.


Ik heb het afdrukje van Magnolia ingekleurd met mijn Copics en daarna de rand bewerkt met Distressinkt. De bloemen en swirls zijn doohickeys van Magnolia. Het designpapier is van Maja.
Ik wil met dit kaartje mee doen aan de challenges bij:

Allemaal weer bedankt voor alle reacties op mijn vorige bericht.

donderdag 5 januari 2012

Om even bij stil te staan

Helaas las ik vandaag het bericht dat onze buren afscheid hebben moeten nemen van hun hond. Bolder heeft een mooie hondenleeftijd bereikt en heeft een goed leven gehad, maar natuurlijk staat je leven even stil als je dit moet doen en doet het afscheid pijn.
Vandaar dit kaartje.

maandag 2 januari 2012

Een kaartje met de nieuwe Magnolia's

Ook al heb ik kerstvakantie, door de huidige temperaturen had ik zin in een lentekaartje met mijn twee nieuwste Magnoliastempels. De afbeelding heb ik gemaskerd. Ik heb de afbeelding ingekleurd met mijn Copics, nummers Y11,13,15,17,YG11,13,17,E42,43,44,BG10,11,13,15 en E50,51,53 en 93.
Ik heb er nog geen tekst bij gedaan omdat het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, dit doe ik later wanneer ik weet waarvoor het is.
De gele bloemen komen van Trekpleister en de witte van Wild Orchids.

zondag 1 januari 2012

Eerste kaartje van het nieuwe jaar

Hallo medebloggers,
Allereerst de allerbeste wensen voor jullie allen voor 2012. Ik hoop dat het een mooi jaar wordt voor iedereen met veel liefde geluk en in goede gezondheid, met alle dierbaren om je heen en dierbaren die er helaas niet meer zijn in jullie hart. Verder hoop ik dat het een creatief jaar wordt met mooie creaties op alle blogs.

Ik begin dit jaar met een kaartje voor Sandra W, zij is vandaag jarig (Sandra van harte, het kaartje heeft denk ik wat vertraging maar is onderweg) en heeft een verjaardagscandy uitgeschreven. Ik heb dit kaartje voor haar gemaakt in de kleuren van haar blog en met een mooie vlinder die symbool staat voor haar zus. Je kunt nog tot 15 januari meedoen, hoe meer kaarten hoe beter toch?

Het kaartje is een centerstairkaart met in het midden een rond kader uitgesneden. Ik heb het gemaakt van designpapier en het dessin wat je in het kader ziet is de achterkant van de kaart, geeft zo een leuk effect.